Počet položek: 0 0,- Kč

Beko / Blomberg

Spolupráce KUPaOPRAV a BEKO

Proč vybrat tento eshop pro nákup spotřebiče, příslušenství či náhradního dílu Beko ?

1. Majitel eshopu firma GREENWICH MERIDIAN s.r.o. má u společnosti BEKO SPÓLKA AKCYJNA, organizační složka zákaznické číslo 002 - patří mezi první obchodní partnery s nejdéle trvající obchodní historií. V devadesátých letech byla spolupráce zahájena pod názvem Elektro Horčic.

2. Naši technici provádí již přes 25 let montáž a servis výrobků Beko - mají nejdelší možnou zkušenost s touto značkou v ČR. Obchodní značka Beko tehdy v ČR začínala.

3. Spotřebiče Beko / Blomberg velmi dobře známe a jsme schopni doporučit vhodný model dle požadavku zákazníka. Většinu modelů jsme i viděli v akci a slyšeli reference jejich majitelů.

4. Prodáváme i spotřebiče jiných značek, než Beko, a dokážeme tedy najít výhody a nevýhody nabízených produktů. Známe i odpověď na otázku "Proč zrovna Beko?".

5. Zajistíme pro Vás výhody, které existují v době nákupu. U mnoha produktů lze třeba získat prodlouženou záruku, ale musí se spotřebič v omezeném termínu zaregistrovat. Jinde Vás prodejci nemusí upozornit na to, co je výhodné po nákupu ještě udělat a kdy.

6. Prodejem naše služby nekončí.

a) Poradíme při instalaci

b) Dodáme Vám provozní příslušenství ke spotřebiči (např. filtry, čistící prostředky)

c) Postaráme se o případný záruční servis

d) Pomůžeme najít technika pro pozáruční servis v okolí Vašeho bydliště

e) Dodáme Vám náhradní díly

f) Pomůžeme při drobných opravách svépomocí

Jsme tady pro snažší život našich zákazníků. 

Team obchodu KUPaOPRAV.cz

Výběru neodpovídá žádná položka