Počet položek: 0 0,- Kč

Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020

Multifunkční robot ETA Gratus Kuliner II je praktický pomocník, který v kuchyni dokáže pořádně máknout. Masivní celokovové provedení mu propůjčuje ohromnou sílu, dlouhou životnost a zároveň stabilitu.

kliknutím zvětšíte
Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020
Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020
balení
Kód:ETA003890020
Platforma značky:Eta
Cena vč. DPH : 24 422,- Kč
bez DPH : 20 183,- Kč
Cena EUR vč. DPH:967,96 EUR
Cena EUR bez DPH:799,97 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8590393250394
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO

Multifunkční robot ETA Gratus Kuliner II

Praktický pomocník, který v kuchyni dokáže pořádně máknout. Masivní celokovové provedení mu propůjčuje ohromnou síludlouhou životnost a zároveň stabilituVýkonný motor (1500 W) se stabilizátorem přitom udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení.

  • Velmi výkonný 1500 W motor se stabilizátorem udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení.
  • Plynulá regulace otáček.
  • Funkce PULSE pro maximální otáčky.
  • Světelná a zvuková signalizace dosažení maximálního příkonu.
  • Možnost nastavení optimální výšky šlehacích nástavců a háku.
  • Bezpečnostní systém výkyvného ramene proti spuštění.
  • Protiskluzové nožky zajišťující stabilitu.
  • Možnost mytí nekovových dílů v myčce na nádobí.
  • Délka napájecího kabelu 1,2 m.

 

Barva Bílá
Materiál nádoby Nerez
Objem nádoby (l) 6,7 l 
Počet rychlostí 8
Příkon (W) 1 500 W
Ovládání Elektronické-tlačítkové
Displej Ano
Způsob míchání Planetární 
Příslušenství míchací metla, nástavec na plnění uzenářských produktů, pěchovadlo, hnětací hák, krouhací nástavec, průhledný kryt mísy, uvolňovací klíč, balónová metla, flexi metla, mixér, mlýnek na maso, lis na citrusy / odšťavňovač, mlýnek na mák, Nožová jednotka ve tvaru S
Funkce Tlačítko PULSE (Turbo), Plynulá regulace otáček, Šlehání, Mísení, Hnětání
Šířka (cm) 59
Výška (cm) 40
Hloubka (cm) 40
Hmotnost (kg) 16 

Efektivní míchání

O dokonalé zpracování obsahu 6,7litrové mísy se stará efektivní planetární systém míchání, který si poradí i se surovinami v těsné blízkosti stěn. Dochází tak k rovnoměrnému promísení všech přísad, což oceníte například při přípravě bezlepkového těsta. Pro maximální efektivitu můžete výšku šlehacích metel i háků přesně nastavit podle množství surovin v míse.

Efektivní míchání

Všestranný pomocník

Velmi výkonný 1 500 wattový motor se stabilizátorem udržuje nastavené otáčky i při vysokém zatížení, takže si robot hravě poradí s přípravou i velmi tvrdých surovin. Dokáže tak snadno hníst těsto, krájet, strouhat, šlehat, míchat i mixovat, a to vždy s perfektními výsledky. Rychlost otáček můžete plynule ovládat otočným regulátorem nebo zvolit funkci PULSE pro okamžité maximální otáčky.

 

Umelete téměř vše

Pomocí mlýnku na maso snadno připravíte maso na karbanátky či hamburgery. Využít můžete čtyři mlecí destičky, díky nimž vždy dosáhnete požadované hrubosti. Pomocí dalších nástavců vytvoříte také dokonalé uzenářské produkty a zvládnete vyrobit i několik druhů strojového vánočního cukroví. Součástí mlýnku je i 5 tvořítek na italské těstoviny. Mlýnek je ideální také na obiloviny, luštěniny, rýži či mák.

Rychlé strouhání

Díky šesti diskovým struhadlům velmi rychle zpracujete zeleninu a ovoce do salátů, oříšky či čokoládu do moučníků nebo třeba rohlíky na strouhanku. Snadno také nastrouháte brambory nebo tvrdý sýr. Výměna nástavců je otázkou chvilky, přičemž pro bezpečné uložení struhadel slouží praktický ochranný obal.

 

Připraví džus i zmrzlinu

Robot ETA Gratus Kuliner II vám nahradí hned několik domácích spotřebičů. Pomocí lisu na ovoce a zeleninu si doma jednoduše a rychle připravíte čerstvý džus z pomerančů, borůvek, malin, jahod apod. Pro přípravu citrusové šťávy slouží potom speciální citrusovač. A pokud máte rádi ovocnou zmrzlinu, není nic jednoduššího než nasadit speciální nástavec a vyrobit si vynikající domácí zmrzlinu, ledový krém či mražený jogurt přesně podle vašich představ.

Snadné ovládání

Robot je vybavený LCD displejem, který přehledně zobrazuje rychlost, výkon a celkovou dobu provozu. Nechybí ani praktická funkce časovače s možností nastavení až na 10 minut. Po uplynutí časového limitu se robot za doprovodu zvukového signálu automaticky vypne. Velmi jednoduchá je i výměna pracovních nástavců, která se provádí pomocí výkyvného ramene, jehož samovolnému spuštění brání bezpečnostní pojistka.

Prodlužka záruky

Na motor kuchyňského robota ETA Gratus Kuliner II vám zdarma poskytneme prodlouženou záruku 10 let. Do služby Prodlužka záruky se registrujte ZDE.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Komentáře k Kuchyňský robot Eta Gratus Kuliner II 003890020

1
5.9.2022 19:05
Aleš Morávek

Dobrý den, u tohoto modelu me na vašich stránkách mate seznam příslušenství - seznam je mnohem omezenější, než na stránkách ETA či jiných prodejců, PDF na záložce návodu jsou pro starý a nový typ zároveň.
Můžete prosím potvrdit, ze vámi prodávaný výrobek, pokud jej objednam u vás, přijde s kompletním příslušenstvím tak, jak je uvádí ETA na stránkách pro model ETA Gratus Kuliner II 0038 90020 ? Namátkou hák na bezlepkove těsto či nástavce na zmrzlinu apod. Děkuji Morávek

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací