Počet položek: 0 0,- Kč

Násypka pracích prostředků do pračky BSH - 00361166

Násypka pracích prostředků pro pračky.

kliknutím zvětšíte
Násypka pracích prostředků do pračky BSH - 00361166 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
original
balení
Kód:BSHG00361166
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 1 215,- Kč
bez DPH : 1 004,- Kč
Cena EUR vč. DPH:49,08 EUR
Cena EUR bez DPH:40,56 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521576270
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1
Konektivita: Jak správně ihned vyhledat náhradní díl nebo příslušenství

BSH: 00361166

Násypka pro pračky, známá také jako přídavná nádobka, slouží k přidávání různých pracích prostředků a přípravků do pračky v různých fázích praní. Její funkce zahrnují:

  1. Přídavek pracího prášku nebo gelu: Hlavním účelem násypky je umožnit uživatelům přidávat prací prášek nebo gel do pračky. Tato částka se přidává na začátku cyklu praní a spolu s vodou smývá špínu a nečistoty z prádla.

  2. Přidání aviváže nebo oplachovacího prostředku: Některé pračky mají oddělenou část násypky pro aviváž nebo oplachovací prostředek. Tyto přípravky se přidávají do násypky v poslední fázi praní a pomáhají zjemnit tkaniny, eliminovat statickou elektřinu a zanechávají prádlo vonící čerstvě.

  3. Přídavek předpraní: Některé pračky mají také oddělenou část násypky pro předpraní. Tato část se využívá pro předpraní silně znečištěného nebo flekatého prádla. Prací prostředek se do této části přidává před hlavním cyklem praní.

  4. Automatické dávkování: Některé moderní pračky mají funkci automatického dávkování pracího prostředku, která umožňuje nastavit množství pracího prostředku na základě hmotnosti prádla a úrovně znečištění. Tím se minimalizuje ztráta pracího prostředku a optimalizuje účinnost praní.

  5. Označení nádobky: Násypka je obvykle opatřena označením pro jednotlivé přípravky (prací prášek, aviváž, předpraní), což usnadňuje správné použití a dávkování těchto prostředků.

Celkově řečeno, násypka pro pračky je klíčovou součástí, která umožňuje uživatelům přidávat různé prací prostředky do pračky v různých fázích praní, což zajišťuje účinné a efektivní praní prádla.

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací