Počet položek: 0 0,- Kč

Baterie do ručního vysavače Bosch Siemens - 12038040

Baterie ručního vysavače. 25,2V , 2Ah.

kliknutím zvětšíte
Baterie do ručního vysavače Bosch Siemens - 12038040 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
balení
Kód:BSHG12038040
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 2 518,- Kč
bez DPH : 2 081,- Kč
Cena EUR vč. DPH:100,14 EUR
Cena EUR bez DPH:82,76 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791017
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Počet kusů / metrů v balení: 1
Napětí baterie vysavače (V): 25.2
Kapacita baterie vysavače ( Ah): 2

BSH - Bosch / Siemens: 12038040

Baterie vysavače jsou důležitou součástí tohoto spotřebiče, která umožňuje pohyb vysavače bez nutnosti připojení k elektrické zásuvce. Baterie vysavače obvykle jsou dobíjecí a poskytují energii pro provoz vysavače. Zde jsou některé důležité informace o bateriích vysavače:

  1. Typy baterií: Vysavače mohou používat různé typy baterií, včetně lithiových iontových baterií (Li-Ion), nikl-kadmiových baterií (NiCd) nebo nikl-metal-hybridních baterií (NiMH). Li-Ion baterie jsou často preferovanou volbou díky své vysoké kapacitě a nízkému samovybíjení.

  2. Kapacita: Kapacita baterie určuje, kolik času může vysavač pracovat na jedno nabití. Větší kapacita znamená delší provozní dobu, což je důležité pro vysavače, které mají pracovat větší plochy.

  3. Doba nabíjení: Doba, kterou baterie potřebuje k nabití, je také důležitým faktorem. Rychlé nabíjení je výhodou, zejména pokud potřebujete vysavač rychle použít.

  4. Životnost baterie: Baterie mají omezenou životnost, což znamená, že se po určitém počtu cyklů nabíjení a vybíjení začnou zhoršovat. Je důležité si uvědomit, že baterie bude pravděpodobně potřebovat v průběhu času výměnu.

  5. Údržba: Pro zachování optimálního výkonu baterie je důležité provádět správnou údržbu. To může zahrnovat plné vybíjení a nabíjení baterie a pravidelnou kontrolu na případné úniky nebo poškození.

  6. Kompatibilita: Při nákupu náhradní baterie pro vysavač je důležité zajistit, že bude kompatibilní s konkrétním modelem vysavače. Každý výrobce a model může mít specifické požadavky na baterie.

Baterie vysavače jsou klíčovým prvkem pro bezdrátový provoz vysavače a mají vliv na výkon a efektivitu tohoto spotřebiče. Je důležité vybrat si kvalitní baterii a dodržovat doporučenou údržbu, aby byl váš vysavač schopen efektivně plnit svou funkci.

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací