Počet položek: 0 0,- Kč

Čelo násypky na prací prostředky do pračky Candy Hoover - 43015023

Čelo násypky pracích prostředků pro pračky.

kliknutím zvětšíte
Čelo násypky na prací prostředky do pračky Candy Hoover - 43015023 Candy / Hoover náhradní díly
original
balení
Kód:43015023
Platforma značky:Candy / Hoover náhradní díly
Cena vč. DPH : 407,- Kč
bez DPH : 337,- Kč
Cena EUR vč. DPH:16,46 EUR
Cena EUR bez DPH:13,61 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8517521576003
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Snadná
Počet kusů / metrů v balení: 1

Candy/Hoover: 43015023

Čelo násypky pro pračky, také známé jako "dávkovač" nebo "kapesník", je otevřený prostor na předním panelu pračky, kde se nachází zásobník pro prací prášek nebo tekutý prací prostředek. Hraje klíčovou roli při přidávání prášku nebo tekutého prostředku při každém praní. Zde jsou hlavní funkce čela násypky:

  1. Ukládání pracího prostředku: Čelo násypky slouží k ukládání pracího prášku nebo tekutého pracího prostředku, který je určen k použití při praní prádla.

  2. Přidávání pracího prostředku: Když je pračka spuštěna, uživatel otevře čelo násypky a přidá požadované množství pracího prostředku do příslušného přihrádky. Toto umožňuje přesné dávkování prášku nebo tekutého prostředku podle typu a množství prádla.

  3. Rozpouštění pracího prostředku: Během pracího cyklu se prací prášek nebo tekutý prostředek z přihrádky čela násypky postupně rozpouští a smísí s vodou, aby se vytvořila čisticí směs, která očistí prádlo.

  4. Možnost přídavku dalších prostředků: Některé pračky mají také možnost přidávání dalších prostředků, jako jsou aditiva (např. aviváže, dezinfekční prostředky apod.), a to prostřednictvím příslušného prostoru v čele násypky.

  5. Snadné použití: Čelo násypky je navrženo tak, aby bylo snadné otevírat a zavírat, což umožňuje pohodlné přidávání pracího prostředku před každým praním.

Celkově řečeno, čelo násypky pro pračky je důležitou součástí pračky, která umožňuje přesné dávkování pracího prostředku a snadné přidávání dalších prostředků během praní prádla.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací