Počet položek: 0 0,- Kč

Čelo šuplíku na zeleninu do chladničky Bosch Siemens - 12013551

Čelo šuplíku na zeleninu chladničky.

kliknutím zvětšíte
Čelo šuplíku na zeleninu do chladničky Bosch Siemens - 12013551 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Čelo šuplíku na zeleninu do chladničky Bosch Siemens - 12013551 BSH - Bosch / Siemens náhradní dílyČelo šuplíku na zeleninu do chladničky Bosch Siemens - 12013551 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
balení
Kód:BSHG12013551
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 231,- Kč
bez DPH : 191,- Kč
Cena EUR vč. DPH:9,26 EUR
Cena EUR bez DPH:7,65 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791451
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1
Šířka produktu chladničky (mm): 553
Výška produktu chladničky (mm): 164
Hloubka produktu chladničky (mm): 45

BSH - Bosch / Siemens: 12013551 00705965 

Čelo šuplíku chladničky se obvykle nachází na přední straně chladničky a představuje přední část výsuvného šuplíku nebo přihrádky, které slouží k ukládání potravin a dalších věcí v chladničce. Toto čelo může mít několik různých funkcí a vlastností, včetně následujících:

  1. Rukojeť nebo madlo: Čelo šuplíku obvykle obsahuje rukojeť nebo madlo, které umožňuje uživatelům snadno vysunout a zavřít šuplík nebo přihrádku.

  2. Ovládací prvky: Některé moderní chladničky mají na čele šuplíku ovládací prvky, které umožňují nastavit teplotu nebo jiné funkce pro konkrétní přihrádku, například pro uchovávání ovoce a zeleniny nebo pro rychlé zmrazování.

  3. Průhledné části: V některých modelech chladniček může být čelo šuplíku částečně průhledné, což umožňuje vidět obsah šuplíku bez jeho otevření. To může být užitečné pro rychlé ověření, co se uvnitř nachází, aniž byste museli ztrácet chlad.

  4. Bezpečnostní zámky: Některé chladničky mají na čele šuplíků bezpečnostní zámky, které lze uzamknout, aby se zabránilo neautorizovanému přístupu nebo aby se zabránilo dětem otevírat určité části chladničky.

  5. Design a styl: Čelo šuplíku může být různých designů a stylů, které se mohou lišit v závislosti na výrobci a modelu chladničky. Často se snaží sladit s celkovým vzhledem chladničky a kuchyně.

Čelo šuplíku chladničky má často různé funkce a vlastnosti, které usnadňují používání a organizaci uvnitř chladničky. Je důležité seznámit se s tímto čelem a jeho funkcemi prostřednictvím návodu k obsluze chladničky, abyste mohli využívat chladničku plně a efektivně.

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací