Počet položek: 0 0,- Kč

Dveře do chladničky Bosch Siemens - 00243948

Dveře chladničky.

kliknutím zvětšíte
Dveře do chladničky Bosch Siemens - 00243948 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
balení
Kód:BSHG00243948
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 5 393,- Kč
bez DPH : 4 457,- Kč
Cena EUR vč. DPH:214,32 EUR
Cena EUR bez DPH:177,12 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791291
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH - Bosch / Siemens: 00243948

Dveře chladničky jsou klíčovou součástí tohoto domácího spotřebiče. Jsou určeny k uchovávání potravin a nápojů na snadno dostupném místě, což usnadňuje přístup k často používaným položkám a pomáhá udržovat teplotu uvnitř chladničky stabilní. Zde jsou některé běžné prvky a funkce dveří chladničky:

  1. Police a regály: Dveře chladničky obvykle obsahují různé police a regály, které jsou určeny pro různé druhy potravin a nápojů. Tyto police mohou být nastavitelné nebo pevné, a mohou být koncipovány pro různé velikosti obalů.

  2. Police na lahve: Některé dveře mají speciální police s držáky pro lahve, což je užitečné pro ukládání nápojů, jako jsou džusy, mléko, nebo víno. Držáky na lahve mohou být vybaveny pružinami nebo západkami, aby udržely lahve na místě.

  3. Výsuvné zásuvky: Moderní chladničky mohou mít výsuvné zásuvky, které umožňují snadný přístup k obsahu dveří. To je užitečné pro organizaci a rychlý přístup k potravinám.

  4. Vodní a ledový dispenser: Některé chladničky mají vestavěný vodní a ledový dispenser na dveřích. To umožňuje snadný přístup k chlazené vodě nebo ledu bez potřeby otevírat celé dveře chladničky.

  5. Regulace teploty: Některé modely chladniček mají na dveřích ovládací prvky pro nastavení teploty v různých oddílech chladničky, což umožňuje optimalizovat podmínky pro ukládání různých druhů potravin.

  6. Těsnění dveří: Důležitým prvkem jsou těsnění dveří, která zabraňují úniku chladného vzduchu a vstupu teplého vzduchu do chladničky. To pomáhá udržovat konstantní teplotu a šetří energii.

  7. Zámek a alarmy: Některé chladničky mají také zámek na dveřích a alarmy, které upozorňují na otevřené dveře nebo výpadky proudu, což je užitečné pro zachování bezpečnosti potravin.

Celkově jsou dveře chladničky klíčovým prvkem tohoto spotřebiče a jsou navrženy tak, aby umožnily efektivní uskladnění a snadný přístup k potravinám a nápojům. Je důležité dodržovat pokyny výrobce pro správnou organizaci a údržbu chladničky, aby se zachovala bezpečnost potravin a dosáhla optimální energetická účinnost.

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací