Počet položek: 0 0,- Kč

Hadice vana - čerpadlo do pračky Candy Hoover - 43011852

Hadice vana - čerpadlo pro pračky.

kliknutím zvětšíte
Hadice vana - čerpadlo do pračky Candy Hoover - 43011852 Candy / Hoover náhradní díly
balení
Kód:43011852
Platforma značky:Candy / Hoover náhradní díly
Cena vč. DPH : 269,- Kč
bez DPH : 222,- Kč
Cena EUR vč. DPH:10,68 EUR
Cena EUR bez DPH:8,82 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521792274
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1

Candy / Hoover: 43011852 

Hadička mezi vanou a čerpadlem pračky je klíčovou součástí pračky, která slouží k přepravě vody z vany (která obsahuje vodu, v níž se nádobí myje) do čerpadla pračky. Čerpadlo následně čerpá tuto vodu ven z pračky. Hadička je flexibilní hadice, která je obvykle vyrobena z odolného plastu nebo pryže. Zde jsou některé důležité informace o této hadici:

  1. Přeprava vody: Hadička slouží k přepravě vody ze dna vany pračky k čerpadlu. Během mycího cyklu se voda čerpá z vany a proudí hadicí směrem k čerpadlu, které následně odvádí vodu ven.

  2. Těsnění a bezpečnost: Je důležité, aby hadička byla správně připojena a těsně vedena od vany k čerpadlu. Nesprávně připevněná hadice může způsobit únik vody a poškození pračky nebo okolí. Některé hadice mají bezpečnostní uzávěr nebo klapku, která se otevírá a zavírá během čerpacího cyklu, což pomáhá zabránit zpětnému toku vody z čerpadla zpět do vany.

  3. Údržba: Při údržbě pračky nebo v případě problémů s odtokem vody je třeba zkontrolovat hadičku mezi vanou a čerpadlem. Může se stát, že hadice se zanesou nečistotami nebo předměty, což může zpomalit nebo zablokovat odtok vody. V takovém případě je třeba hadici vyčistit nebo vyměnit za novou.

Hadička mezi vanou a čerpadlem je důležitou součástí pračky, která zajišťuje efektivní odtok vody během mycího cyklu. Pravidelná údržba a kontrola hadice jsou klíčové pro správný provoz pračky a prevenci problémů s odtokem vody.

Candy/Hoover

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací