Počet položek: 0 0,- Kč

Hrubé struhadlo do kuchyňského robota Braun - 67000492

Hrubé struhadlo kuchyňského robota.

kliknutím zvětšíte
Hrubé struhadlo do kuchyňského robota Braun - 67000492
balení
Kód:67000492
Platforma značky:BRAUN
Cena vč. DPH : 125,- Kč
bez DPH : 103,- Kč
Cena EUR vč. DPH:4,97 EUR
Cena EUR bez DPH:4,11 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8592372645238
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Snadná
Počet kusů / metrů v balení: 1

Braun: 67000492

EAN 8592372645238

Hrubé struhadlo kuchyňského robota je jedním z různých nástavců nebo příslušenství, které lze použít s kuchyňským robotem. Tento konkrétní nástavec je určen k hrubému strouhání potravin, jako jsou sýry, zelenina nebo ořechy. Používá se k rychlému a efektivnímu přípravě surovin pro různé recepty. Zde je několik klíčových informací o hrubém struhadle kuchyňského robota:

  1. Funkce: Hrubé struhadlo je nástavec, který se připevňuje na osičku kuchyňského robota. Má hrubé otvory nebo nože, které umožňují hrubé strouhání potravin na větší kousky nebo strouhání na hrubé kousky.

  2. Použití: Hrubé struhadlo je užitečné pro různé úkoly v kuchyni, jako je strouhání tvrdých sýrů na pizzu, strouhání brambor pro přípravu bramborových placků, strouhání mrkve pro saláty a mnoho dalších.

  3. Výměna nástavku: Většina kuchyňských robotů umožňuje snadnou výměnu nástavků, včetně hrubého struhadla. To znamená, že můžete rychle přepínat mezi různými funkcemi, aniž byste museli používat samostatné nástroje.

  4. Bezpečnost: Při použití hrubého struhadla je důležité dodržovat bezpečnostní pokyny výrobce kuchyňského robota. Ujistěte se, že robot je vypnutý a odpojen od elektrického proudu před výměnou nástavku a manipulací s ním. Při strouhání potravin buďte opatrní, abyste se nezranili.

Hrubé struhadlo je praktickým nástavcem, který může usnadnit mnoho úkolů v kuchyni. Používá se k rychlému a efektivnímu strouhání potravin a šetří čas při přípravě jídel.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací