Počet položek: 0 0,- Kč

Hubice do vysavače BSH - 17002923

Podlahová hubice pro vysavače.

kliknutím zvětšíte
Hubice do vysavače BSH - 17002923 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
original
balení
Kód:BSHG17002923
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 329,- Kč
bez DPH : 272,- Kč
Cena EUR vč. DPH:13,07 EUR
Cena EUR bez DPH:10,80 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521793066
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Snadná
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH: 17002923 17001735

Podlahová hubice vysavače je klíčovou součástí vysavače, která se používá k vysávání podlah a koberců. Existuje několik různých typů podlahových hubic, které jsou navrženy tak, aby co nejlépe vyhovovaly různým typům podlah a úkolům. Některé z nejběžnějších typů podlahových hubic zahrnují:

  1. Hlavní podlahová hubice: Tato hubice je určena pro běžné vysávání na tvrdých podlahách, jako jsou dřevěné podlahy, dlaždice a linoleum. Má měkký kartáč nebo hladkou povrchovou hubku, která chrání povrchy před poškrábáním.

  2. Kartáčová podlahová hubice: Tato hubice má rotační kartáč, který je vhodný pro vysávání koberců a kobercových podlah. Kartáč pomáhá odstranit hluboko vsazené nečistoty a vlasy z koberců.

  3. Turbohubice: Tyto hubice mají poháněný kartáč, který se otáčí díky proudu vzduchu, což umožňuje účinnější vysávání koberců a odstranění zvířecích chlupů.

  4. Elektrokartáčová hubice: Tato pokročilejší hubice je vybavena elektrickým kartáčem a je ideální pro hlubší čištění koberců. Má vlastní motor a umožňuje intenzivnější čištění.

  5. Kombinovaná podlahová hubice: Tento typ hubice lze použít na různé povrchy, protože je vybavena přepínačem pro přizpůsobení vysávání tvrdých podlah nebo koberců.

  6. Speciální hubice: Existují také specializované hubice pro úkoly, jako je vysávání polštářů, nábytku, schodů a úzkých prostor.

Vybrání správné podlahové hubice závisí na povrchu, který budete vysávat, a na konkrétních potřebách vašeho úklidu. Každá z těchto hubic může mít různé vlastnosti, jako je regulace výšky kartáče, efektivita odstranění nečistot a schopnost ochránit povrchy.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací