Počet položek: 0 0,- Kč

Kompletní buben do pračky BSH - 20005355

Buben pro pračky.

kliknutím zvětšíte
Kompletní buben do pračky BSH - 20005355 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
original
balení
Kód:BSHG20005355
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 3 964,- Kč
bez DPH : 3 276,- Kč
Cena EUR vč. DPH:157,63 EUR
Cena EUR bez DPH:130,27 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521799457
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH: 20005355

Buben je klíčovou součástí pračky a hraje zásadní roli v procesu praní prádla. Jeho hlavní funkcí je umožňovat naložení prádla a jeho pohyb během praní. Zde jsou některé základní funkce a účely bubnu v pračce:

  1. Praní prádla: Buben slouží k umístění oblečení nebo jiných textilních předmětů do pračky. Během praní se buben otáčí, což umožňuje pohyb prádla a jeho kontakt s pracím roztokem, čímž dochází k odstranění nečistot a skvrn.

  2. Oplachování: Během oplachování se buben opět otáčí, čímž umožňuje oplachování prádla čistou vodou. Tím se odstraňují zbytky pracího prostředku a nečistot.

  3. Odstřeďování: Buben se používá také k odstřeďování prádla, což je fáze procesu praní, během které se odstraňuje nadbytečná voda. Rychlé otáčení bubnu vytváří odstřeďovací sílu, která odvádí vodu z prádla.

  4. Rozptylování horkého vzduchu: Některé pračky mají funkci sušení a mohou používat buben k rozptylování horkého vzduchu při sušení prádla.

  5. Zajištění stability: Buben je zpravidla vyroben z odolných materiálů a je pevně uchycen ve vnitřku pračky. Tím zajišťuje stabilitu a bezpečnost během provozu pračky.

  6. Optimalizace rovnováhy: Moderní pračky jsou vybaveny senzory a technologiemi, které monitorují rovnováhu během otáčení bubnu. Pokud je naložení nerovnoměrné, může pračka přizpůsobit otáčky bubnu, aby udržela rovnováhu a minimalizovala vibrace.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací