Počet položek: 0 0,- Kč

Kompletní dveře do pračky Candy Hoover - 41044324

Dveře předem plněné pračky.

kliknutím zvětšíte
Kompletní dveře do pračky Candy Hoover - 41044324 Candy / Hoover náhradní díly
balení
Kód:41044324
Platforma značky:Candy / Hoover náhradní díly
Cena vč. DPH : 2 259,- Kč
bez DPH : 1 867,- Kč
Cena EUR vč. DPH:89,75 EUR
Cena EUR bez DPH:74,17 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791239
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1

Candy / Hoover: 41044324

  1. Funkce dveří pračky: Dveře pračky mají několik funkcí. Jsou to hlavně pro otevírání a zavírání pračky, ale také slouží k udržení vody v pračce během cyklu praní. Moderní pračky mají také různé bezpečnostní prvky, aby se dveře nemohly otevřít během praní.

  2. Těsnění dveří: Těsnění dveří je pružné gumové nebo plastové těsnění, které se nachází kolem obvodu dveří pračky. Těsnění je důležité pro zabránění úniku vody během praní. Je třeba udržovat těsnění čisté a v dobrém stavu, aby nedocházelo k úniku vody.

  3. Hlavní dveře vs. dveře nádrže: Některé pračky mají dvě sady dveří - hlavní dveře, které se otevírají do bubnu pračky, a dveře nádrže, které se otevírají do oddílu pro přidávání prádla. To umožňuje přidávání prádla do pračky i během praní.

  4. Péče o dveře pračky: Je důležité udržovat dveře pračky čisté a suché, zejména těsnění, aby se zabránilo vzniku plísní nebo zápachu. Po každém praní je dobré dveře a těsnění otřít a nechat pračku po skončení cyklu otevřenou, aby se v ní vytvořila cirkulace vzduchu a zabránilo se zápachu.

  5. Náhradní díly: Pokud máte problémy s dveřmi pračky, jako je těsnění nebo rukojeť, můžete si zakoupit náhradní díly pro opravu. Je důležité zajistit, že náhradní díly jsou kompatibilní s vaším konkrétním modelem pračky.

  6. Opravy a údržba: Pokud máte vážnější problém s dveřmi pračky, jako je porucha zámku nebo potřeba výměny dveří, může být nejlepším řešením kontaktovat autorizovaného servisního technika nebo specialistu na domácí spotřebiče pro opravu.

Pamatujte, že bezpečnost je důležitá při jakékoliv práci s elektrickými spotřebiči. Pokud nejste zkušenými techniky, je vždy nejlepší nechat opravy a údržbu dveří pračky profesionálům.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací