Počet položek: 0 0,- Kč

Kruhové topné těleso do trouby BSH - 11028235

Topné těleso horkovzduchu pro trouby

kliknutím zvětšíte
Kruhové topné těleso do trouby BSH - 11028235 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
balení
Kód:BSHG11028235
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 687,- Kč
bez DPH : 568,- Kč
Cena EUR vč. DPH:27,39 EUR
Cena EUR bez DPH:22,64 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521793226
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Výměna a refundace zboží: OMEZENÁ
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH: 11028235

Kruhové topné těleso trouby je součástí trouby nebo pečícího sporáku, která generuje teplo potřebné k pečení, vaření a grilování potravin. Tato topná spirála je kruhového tvaru a obvykle je umístěna na dně nebo na stropě trouby. Je vyrobena z odolných materiálů, které jsou schopny vytvářet vysoké teploty potřebné pro vaření a pečení.

Zde jsou některé klíčové informace o kruhovém topném tělese trouby:

  1. Funkce: Kruhové topné těleso je hlavním zdrojem tepla v troubě. Když je zapnuto, začne se topné těleso zahřívat a vydávat teplo, které se pak rozkládá po celém vnitřním prostoru trouby. Toto teplo je nezbytné pro pečení, vaření a grilování potravin.

  2. Regulace teploty: Teplota v troubě se řídí regulací topného tělesa. Různé trouby mají různé způsoby regulace, ale většina moderních troub má termostat, který umožňuje nastavit požadovanou teplotu. Kruhové topné těleso se pak zapíná a vypíná podle potřeby, aby udrželo nastavenou teplotu.

  3. Materiál: Kruhová topná spirála je obvykle vyrobena z nerezové oceli nebo jiných odolných materiálů, které jsou odolné vůči vysokým teplotám a opotřebení.

  4. Čištění: Při používání trouby může docházet k rozprsknutí potravin nebo mastnoty na topné spirále. Je důležité pravidelně čistit kruhové topné těleso, aby se zabránilo nahromadění zbytků, které by mohly ovlivnit výkon trouby nebo způsobit nepříjemný zápach.

  5. Výměna: V případě, že kruhové topné těleso trouby selže nebo přestane fungovat správně, může být nutné jej vyměnit. Výměna by měla být prováděna servisním technikem nebo odborníkem na spotřebiče, protože vyžaduje znalosti o elektrických obvodech a bezpečnostních opatřeních.

Kruhové topné těleso trouby je klíčovou součástí většiny domácích troub a je nezbytné pro efektivní vaření a pečení potravin. Je důležité udržovat ho v dobrém stavu a v případě potřeby provádět údržbu nebo výměnu.

 

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací