Počet položek: 0 0,- Kč

Madlo dveří pračky ETA - 701020044

Madlo dveří pračky.

kliknutím zvětšíte
Madlo dveří pračky ETA - 701020044
balení
Kód:701020044
Platforma značky:Eta
Cena vč. DPH : 147,- Kč
bez DPH : 122,- Kč
Cena EUR vč. DPH:5,85 EUR
Cena EUR bez DPH:4,83 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791208
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1

ETA: 701020044, Vestel: 42245086

Madlo dveří pračky je komponentou, která se nachází na dveřích pračky a umožňuje uživatelům otevírat a zavírat dveře během nakládání a vykládání prádla. Madlo je důležitou součástí pračky, která zajišťuje bezpečné a pohodlné používání spotřebiče. Zde jsou některé důležité informace o madle dveří pračky:

  1. Funkce: Hlavní funkcí madla dveří pračky je umožnit uživatelům snadné otevření a zavření dveří pračky. To je důležité pro nakládání prádla, nastavení pračky a vykládání prádla po skončení cyklu.

  2. Konstrukce: Madlo dveří pračky bývá obvykle vyrobeno z plastu nebo kovu a má ergonomický design, který umožňuje snadné uchopení a manipulaci. Některé madla mají tvar páčky, zatímco jiné jsou ve tvaru táhla nebo zařízení s tlačítkem.

  3. Bezpečnost: Madlo dveří pračky může být vybaveno bezpečnostním mechanismem, který zajišťuje, že dveře lze otevřít pouze tehdy, když je pračka vypnutá nebo v určitém režimu. To pomáhá zabránit nechtěnému otevření dveří během provozu pračky.

  4. Údržba: Je důležité udržovat madlo dveří pračky čisté a v dobrém stavu. Pravidelně jej čistěte od prachu a nečistot a sledujte, zda není poškozeno. Poškozené nebo prasklé madlo by mělo být vyměněno, aby se zabránilo problémům s otevíráním nebo zavíráním dveří.

  5. Výměna: V případě, že madlo dveří pračky selže nebo se poškodí natolik, že už není použitelné, může být nutné ho vyměnit. Výměna by měla být prováděna servisním technikem nebo odborníkem na spotřebiče, pokud si nejste jisti, jak postupovat.

Madlo dveří pračky je důležitou součástí, která umožňuje snadné používání pračky a zajišťuje bezpečné uzavření dveří během cyklu praní. Udržování a případně výměna madla jsou nezbytné pro plynulý provoz pračky.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací