Počet položek: 0 0,- Kč

Motorkompresor do chladničky Vestel - 22238650

Kompresor chladničky.

Prodej tohoto zboží je umožněn jen podnikatelům a firmám s IČ.
kliknutím zvětšíte
Motorkompresor do chladničky Vestel - 22238650
original
balení
Kód:22238650
Platforma značky:Vestel
Cena vč. DPH : 5 762,- Kč
bez DPH : 4 762,- Kč
Cena EUR vč. DPH:230,51 EUR
Cena EUR bez DPH:190,51 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791444
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Počet kusů / metrů v balení: 1

Vestel: 22238650

Kompresor chladničky je klíčovou součástí chladícího systému v chladničce. Jeho hlavní funkcí je stlačit a čerpat chladící médium (obvykle freon nebo jiný chladící plyn) do chladničky a následně ho uvolnit do chladicího potrubí, kde dochází k expanzi a odpařování. Tím se odebírá teplo z chladničky a udržuje se nízká teplota uvnitř.

Zde je několik důležitých informací o kompresoru chladničky:

  1. Stlačování chladiva: Kompresor začíná tím, že nasává nízkoteplotní, nízkotlaké chladivo zevnitř chladničky. Poté toto chladivo stlačí, což zvyšuje jeho tlak a teplotu.

  2. Vytvoření teplotního rozdílu: Stlačené chladivo se poté přepraví do kondenzátoru, kde se ochlazuje a kondenzuje zpět do tekutého stavu. Tímto procesem se uvolňuje teplo z chladničky do okolního prostředí, což způsobuje ochlazení uvnitř chladničky.

  3. Expanze a odpařování: Tekuté chladivo se poté přesměrovává do evaporátoru uvnitř chladničky, kde se expanzí a odpařováním mění zpět na nízkoteplotní plyn. Tím se uvnitř chladničky udržuje nízká teplota.

  4. Opakující se cyklus: Kompresor neustále opakuje tento cyklus stlačování, kondenzace, expanze a odpařování, což udržuje nízkou teplotu v chladničce a chladí potraviny.

Kompresor chladničky je elektricky poháněný a jeho činnost je řízena termostatem, který monitoruje teplotu v chladničce a aktivuje nebo vypíná kompresor podle potřeby, aby udržoval konstantní teplotu.

Při problémech s chladničkou, jako je neadekvátní chlazení nebo příliš časté spouštění kompresoru, může být nutné zavolat servisní technika, aby vyhodnotil a případně opravil problém s kompresorem nebo s celým chladícím systémem chladničky.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací