Počet položek: 0 0,- Kč

Napouštěcí hadice s aquastopem do pračky Bosch Siemens - 11053177

Napouštěcí hadice s aquastopem pračky.

kliknutím zvětšíte
Napouštěcí hadice s aquastopem do pračky Bosch Siemens - 11053177 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
balení
Kód:BSHG11053177
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 4 580,- Kč
bez DPH : 3 785,- Kč
Cena EUR vč. DPH:182,00 EUR
Cena EUR bez DPH:150,41 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791802
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH - Bosch / Siemens: 11053177

Aquastop je bezpečnostní systém používaný v pračkách a myčkách nádobí k prevenci úniků vody a poškození domácího zařízení. Napouštěcí hadice pračky je klíčovou součástí tohoto systému. Zde je několik důležitých informací o aquastopu a napouštěcí hadici:

  1. Funkce Aquastopu: Aquastop je systém, který monitoruje únik vody v průběhu praní nebo mytí nádobí. Pokud se zjistí únik, systém okamžitě zastaví přívod vody do spotřebiče, což pomáhá zabránit poškození podlahy a dalšího majetku.

  2. Napouštěcí hadice: Napouštěcí hadice je hadice připojená k vodovodnímu kohoutku a pračce nebo myčce nádobí. Jejím úkolem je dodávat vodu do spotřebiče během provozu. V hadici je obvykle integrován aquastopový ventil, který je součástí bezpečnostního systému.

  3. Funkce hadice s aquastopem: Hadice s aquastopem je vybavena senzory, které monitorují průtok vody a detekují případné úniky. Pokud senzory zaznamenají nárůst průtoku vody mimo normální rámec (například kvůli prasklé hadici), aquastopový ventil se okamžitě uzavře, což zastaví přívod vody do spotřebiče.

  4. Prevence vodních škod: Díky aquastopu a hadici s touto funkcí je riziko vodních škod způsobených únikem vody sníženo na minimum. To zvyšuje bezpečnost vašeho domova a může ušetřit náklady na opravy v případě havárie.

  5. Opravy a údržba: Je důležité pravidelně kontrolovat hadici a aquastopový ventil, aby se zajistila jejich správná funkce. Pokud zaznamenáte jakékoli problémy nebo úniky vody, je nezbytné okamžitě provést opravy nebo výměnu hadice s aquastopem.

Celkově lze říci, že aquastop a napouštěcí hadice s touto funkcí jsou důležité pro bezpečné a spolehlivé provozování pračky nebo myčky nádobí v domácnosti. V případě problémů s těmito součástmi byste měli kontaktovat odborného technika nebo servisního technika pro opravu nebo výměnu.

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací