Počet položek: 0 0,- Kč

Naprogramovaný výkonový modul do myčky nádobí BSH - 11044284

Naprogramovaný výkonový modul pro myčky nádobí.

Prodej tohoto zboží je umožněn jen podnikatelům a firmám s IČ.
balení
Kód:BSHG11044284
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 5 175,- Kč
bez DPH : 4 277,- Kč
Cena EUR vč. DPH:207,04 EUR
Cena EUR bez DPH:171,11 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8517521575587
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH: 11044284

Výkonový modul (často označovaný jako řídící modul nebo řídící deska) pro myčky nádobí je klíčovou součástí myčky, která má několik funkcí:

  1. Řízení mycích cyklů: Výkonový modul řídí jednotlivé mycí cykly myčky nádobí. To zahrnuje časování jednotlivých fází cyklu (například předmytí, mytí, oplachování, sušení), teplotu vody a délku cyklu.

  2. Řízení teploty: Modul monitoruje a řídí teplotu vody v myčce nádobí během jednotlivých fází mycího cyklu. To zajišťuje, že voda je dostatečně teplá k efektivnímu odstranění nečistot z nádobí.

  3. Řízení průtoku vody: Výkonový modul řídí průtok vody do myčky nádobí, což zajišťuje dostatečný proud vody k oplachování nádobí a odstraňování mycích prostředků.

  4. Řízení sušení: Mnoho moderních myček nádobí má funkci sušení, která je řízena výkonovým modulem. Tento modul řídí sušící proces, například zapínání topné spirály nebo používání ventilátoru k odvádění vlhkosti ze skříně myčky.

  5. Monitorování chyb a poruch: Výkonový modul monitoruje různé senzory a snímače v myčce nádobí a detekuje případné chyby nebo poruchy. Pokud se objeví problém, může výkonový modul zobrazit chybový kód nebo vypnout myčku a informovat uživatele o potřebě servisu.

  6. Ovládání displeje a tlačítek: Výkonový modul řídí funkce displeje a ovládacích tlačítek na předním panelu myčky nádobí. To umožňuje uživatelům nastavit požadovaný mycí program, zvolit další funkce (jako je například zpožděný start) a monitorovat průběh mycího cyklu.

Celkově vzato, výkonový modul pro myčky nádobí je klíčovou součástí, která řídí všechny operace myčky, od mytí a oplachování až po sušení, a umožňuje uživatelům snadno ovládat a monitorovat její funkce.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací