Počet položek: 0 0,- Kč

Ochranný termostat do trouby Bosch Siemens - 10004817

Ochranný termostat trouby.

kliknutím zvětšíte
Ochranný termostat do trouby Bosch Siemens - 10004817 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
balení
Kód:BSHG10004817
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 188,- Kč
bez DPH : 156,- Kč
Cena EUR vč. DPH:7,48 EUR
Cena EUR bez DPH:6,18 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791727
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Výměna a refundace zboží: OMEZENÁ
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH - Bosch / Siemens: 10004817 

Ochranný termostat trouby je důležitou bezpečnostní součástkou elektrické nebo plynové trouby, která má za úkol chránit před nebezpečím přehřátí. Tento termostat je navržen tak, aby se v případě nadměrné teploty v troubě automaticky aktivoval a přerušil provoz trouby, čímž minimalizoval riziko požáru nebo jiných nebezpečných situací.

Několik klíčových informací o ochranném termostatu trouby:

  1. Funkce: Ochranný termostat troubu monitoruje teplotu uvnitř trouby. Pokud teplota dosáhne nebezpečně vysoké hodnoty, termostat se aktivuje a přeruší dodávku energie do trouby, což zastaví zvyšování teploty a brání vzniku požáru.

  2. Umístění: Ochranný termostat bývá umístěn většinou uvnitř trouby poblíž topného prvku nebo hořáku. To mu umožňuje snadno měřit teplotu v prostoru, kde dochází k ohřevu.

  3. Resetovatelný vs. neresetovatelný: Některé termostaty trouby jsou resetovatelné, což znamená, že se po aktivaci mohou ručně resetovat po ochlazení trouby. Jiné jsou neresetovatelné a po aktivaci musí být nahrazeny novým termostatem.

  4. Ovládání: Ochranný termostat trouby je obvykle součástí trouby a není ovladatelný uživatelem. Jeho hlavním úkolem je pracovat autonomně a aktivovat se, pokud je to potřeba, bez zásahu uživatele.

Ochranný termostat je klíčovým bezpečnostním prvkem trouby a je navržen tak, aby minimalizoval riziko požáru nebo poškození spotřebiče v případě problémů s teplotou uvnitř trouby. Je důležité pravidelně kontrolovat, zda je termostat v dobrém stavu, a provádět údržbu troub, aby se zajistila bezpečnost jejich používání. Pokud máte podezření, že ochranný termostat trouby selhal, měli byste nechat troubu zkontrolovat a opravit odborníkem na spotřebiče.

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací