Počet položek: 0 0,- Kč

Operační modul do myčky nádobí BSH - 11008765

Operační modul pro myčky nádobí.

Prodej tohoto zboží je umožněn jen podnikatelům a firmám s IČ.
kliknutím zvětšíte
Operační modul do myčky nádobí BSH - 11008765 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
original
balení
Kód:BSHG11008765
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 2 098,- Kč
bez DPH : 1 734,- Kč
Cena EUR vč. DPH:83,39 EUR
Cena EUR bez DPH:68,91 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521792434
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Výměna a refundace zboží: OMEZENÁ
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH: 11008765 00706403 00708139 00797519

Operační modul myčky nádobí je klíčovou součástí myčky nádobí, která řídí a monitoruje různé funkce myčky. Tento modul je obvykle elektronickým řídícím systémem, který obsahuje mikroprocesor a senzory, které umožňují myčce efektivně pracovat a provádět různé úkoly během mytí a oplachování nádobí. Zde jsou některé z hlavních funkcí operačního modulu myčky nádobí:

  1. Řízení programů: Operační modul obsahuje různé programy mytí, jako jsou programy pro silně znečištěné nádobí, programy pro jemné sklo nebo ekonomické programy. Uživatel může vybrat vhodný program pomocí ovládacího panelu.

  2. Časovač: Modul obsahuje časovač, který určuje délku cyklu mytí. Uživatel může nastavit, kolik času chce strávit mytím nádobí, a modul se postará o zbytek.

  3. Teplotní senzory: Myčka může obsahovat teplotní senzory, které monitorují teplotu vody během cyklu mytí. To je důležité pro efektivní odstranění zbytků jídla a dezinfekci nádobí.

  4. Senzory na hladinu vody: Modul monitoruje hladinu vody v myčce a zajistí, aby byla správná hladina vody udržována během cyklu mytí.

  5. Systém dávkování čisticího prostředku: Mnoho moderních myček nádobí má automatický systém dávkování čisticího prostředku. Operační modul řídí uvolňování čisticího prostředku ve správný okamžik během cyklu mytí.

  6. Bezpečnostní funkce: Operační modul může obsahovat bezpečnostní funkce, jako jsou pojistky pro ochranu před přetížením nebo záchranný vypínač v případě poruchy.

  7. Zobrazovací jednotka: Mnoho myček má na ovládacím panelu zobrazovací jednotku, která umožňuje uživateli zobrazit informace o stavu cyklu mytí, zbývajícím čase a dalších důležitých informacích.

Operační modul myčky nádobí je tedy klíčovou součástí, která umožňuje myčce nádobí efektivně pracovat a zajišťuje optimální výsledky mytí nádobí.

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací