Počet položek: 0 0,- Kč

Ovládací knoflík do sporáku Gorenje Mora - 588275

Ovládací knoflík sporáku.

kliknutím zvětšíte
Ovládací knoflík do sporáku Gorenje Mora - 588275 Gorenje / Mora náhradní díly
original
balení
Kód:588275
Platforma značky:Gorenje / Mora náhradní díly
Cena vč. DPH : 133,- Kč
bez DPH : 110,- Kč
Cena EUR vč. DPH:5,32 EUR
Cena EUR bez DPH:4,40 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 3838782054594
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1

Gorenje/Mora: 588275

EAN 3838782054594

Ovládací knoflík sporáku je mechanismus, který slouží k nastavení a řízení teploty vaření na kuchyňském sporáku. Tento knoflík umožňuje uživatelům vybrat požadovanou teplotu vaření pro různé pokrmy. Zde jsou některé důležité informace o ovládacím knoflíku sporáku:

  1. Teplotní nastavení: Ovládací knoflík umožňuje uživatelům nastavit požadovanou teplotu vaření na jednom nebo více topných zónách sporáku. Teploty mohou být označeny stupnicí nebo konkrétními hodnotami, což závisí na designu sporáku.

  2. Typy topných zón: Sporák může mít různé typy topných zón, včetně elektrických topných plotýnek, plynových hořáků a indukčních topných zón. Každý typ topné zóny může vyžadovat odlišný způsob ovládání.

  3. Zapnutí a vypnutí: Ovládací knoflík umožňuje uživatelům zapnout nebo vypnout topnou zónu. Vypnutím topné zóny se reguluje teplota a intenzita vaření.

  4. Bezpečnost: Některé sporáky mají bezpečnostní prvky, jako je pojistka pro případ, že se knoflík stane nehodou. To může zabránit nechtěnému zapnutí nebo změně teploty.

  5. Nastavení času: Některé moderní sporáky mají knoflíky, které umožňují nastavit časovač pro automatické vypnutí vaření po určité době.

  6. Čištění a údržba: Ovládací knoflíky by měly být udržovány v čistotě a bez tuku, aby správně fungovaly. Čištění se provádí měkkým hadříkem nebo houbičkou.

Ovládací knoflík sporáku je klíčovým prvkem, který umožňuje uživatelům plně využívat sporák pro různé vaření a pečení. Správné nastavení teploty je klíčové pro dosažení výborných výsledků při přípravě pokrmů. Je důležité seznámit se s ovládacím panelem sporáku a jeho funkcemi, abyste mohli vařit s přesností a efektivitou.

Gorenje/Mora

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací