Počet položek: 0 0,- Kč

Ovládací knoflík do trouby Beko Blomberg - 250400013

Ovládací knoflík pro trouby.

kliknutím zvětšíte
Ovládací knoflík do trouby Beko Blomberg - 250400013 Arcelik náhradní díly
original
balení
Kód:250400013
Platforma značky:Arcelik náhradní díly
Cena vč. DPH : 373,- Kč
bez DPH : 308,- Kč
Cena EUR vč. DPH:14,83 EUR
Cena EUR bez DPH:12,26 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521792441
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1
Výška produktu trouby (mm): 73.7
Průměr produktu trouby (mm): 32.6
Průměr osy produktu trouby (mm): 6

Beko/Blomberg: 250400013

Ovládací knoflík pečící trouby je částí ovládacího panelu, která umožňuje uživateli nastavit různé parametry a funkce trouby při pečení, grilování, vaření nebo jiných kulinářských úkolech. Tento knoflík může být různých typů v závislosti na modelu trouby, ale obvykle umožňuje volbu teploty, režimu pečení a nastavení času. Zde je obvyklý způsob použití ovládacího knoflíku pečící trouby:

  1. Volba režimu pečení: Ovládací knoflík může mít různé režimy pečení, jako je pečení horního nebo dolního ohřevu, grilování, ventilátorové pečení (konvekční pečení), rozmrazování atd. Uživatel může otáčet knoflíkem, dokud nevybere požadovaný režim pečení.

  2. Nastavení teploty: Po zvolení režimu pečení může uživatel nastavit požadovanou teplotu. To obvykle probíhá otáčením knoflíku nebo stisknutím tlačítka v souladu s teplotními stupnicemi na ovládacím panelu.

  3. Nastavení času: Uživatel může také nastavit požadovaný čas pečení pomocí knoflíku. To umožňuje pečení na určitou dobu, po kterou bude trouba pracovat, a následně se sama vypne.

  4. Spuštění trouby: Po nastavení požadovaných parametrů pečení může uživatel stisknout tlačítko nebo tlačítko pro spuštění trouby. Trouba začne pracovat v souladu s vybranými nastaveními.

  5. Kontrola průběhu: Během pečení může uživatel sledovat průběh pečení, včetně zbývajícího času a teploty, na ovládacím panelu nebo displeji trouby. Mnoho moderních troub také vydává zvukový signál, když je pečení dokončeno.

Ovládací knoflík pečící trouby je klíčovým prvkem, který umožňuje uživatelům upravit pečení podle konkrétních potřeb a receptů. Je důležité se seznámit s ovládacím panel em trouby, abyste mohli správně nastavit a používat tuto důležitou kuchyňskou pomůcku.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací