Počet položek: 0 0,- Kč

Ovládací modul do myčky nádobí BSH - 11037429

Ovládací modul pro myčky nádobí.

Prodej tohoto zboží je umožněn jen podnikatelům a firmám s IČ.
kliknutím zvětšíte
Ovládací modul do myčky nádobí BSH - 11037429 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
original
balení
Kód:BSHG11037429
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 1 583,- Kč
bez DPH : 1 308,- Kč
Cena EUR vč. DPH:63,33 EUR
Cena EUR bez DPH:52,34 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8517521574658
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Výměna a refundace zboží: OMEZENÁ
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH: 11037429

Ovládací modul pro myčky nádobí je důležitou součástí, která umožňuje uživatelům nastavit a řídit různé funkce a parametry myčky. Zde je několik základních funkcí, které ovládací modul umožňuje:

  1. Volba programu: Uživatelé mohou vybrat ze škály programů mytí v závislosti na typu nádobí a znečištění. Programy mohou zahrnovat standardní mytí, intenzivní mytí pro silně znečištěné nádobí, ekonomické mytí pro úsporu vody a energie, rychlé mytí atd.

  2. Teplota mytí: Uživatelé mohou nastavit požadovanou teplotu vody pro mytí nádobí. Vyšší teploty obvykle zajišťují lepší dezinfekci a odstranění mastnoty.

  3. Funkce sušení: Ovládací panel může obsahovat možnosti pro volbu typu sušení, například sušení horkým vzduchem nebo sušení kondenzací. Některé modely myček mají také možnost vybrat automatické sušení.

  4. Zpožděný start: Tato funkce umožňuje uživatelům nastavit odložený start mytí na určitý čas. To je užitečné, pokud chcete myčku spustit v době, kdy je levnější elektrická energie nebo když se chystáte domů a chcete, aby bylo nádobí hotové.

  5. Signalizace chyb: Ovládací panel také může signalizovat různé chyby nebo problémy s myčkou, což uživatelům umožní rychlou diagnózu a opravu.

  6. Indikátory stavu: Ovládací panel často obsahuje indikátory stavu, jako je indikátor naplnění sůlí, tekutým čisticím prostředkem nebo indikátor, který signalizuje, že cyklus mytí je dokončen.

Celkově řečeno, ovládací modul pro myčky nádobí umožňuje uživatelům plně ovládat a přizpůsobit proces mytí podle svých potřeb a preferencí.

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací