Počet položek: 0 0,- Kč

Ozubené kolo do kuchyňského kráječe Sencor - 80074261

Ozubené kolo pro kuchyňské kráječe.

kliknutím zvětšíte
Ozubené kolo do kuchyňského kráječe Sencor - 80074261
original
balení
Kód:80074261
Platforma značky:SENCOR
Cena vč. DPH : 267,- Kč
bez DPH : 221,- Kč
Cena EUR vč. DPH:10,66 EUR
Cena EUR bez DPH:8,81 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8517521575891
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1

Sencor: 80074261

Ozubené kolo je klíčovou součástí kuchyňského kráječe a slouží k přenášení pohybu mezi různými částmi stroje. Zde jsou hlavní funkce ozubeného kola pro kuchyňské kráječe:

  1. Přenos pohybu: Ozubené kolo přenáší pohyb z motoru na další mechanické části kuchyňského kráječe, jako jsou nože, ramena nebo závaží. To umožňuje, aby se nože pohybovaly a krájely potraviny.

  2. Rychlostní převod: Mnohé kuchyňské kráječe mají více rychlostních úrovní nebo možnosti nastavení síly krájení. Ozubené kolo může být součástí mechanismu pro rychlostní převod, který mění rychlost otáčení nožů v závislosti na zvoleném nastavení.

  3. Přesná synchronizace: Ozubené kolo umožňuje synchronizaci pohybu mezi různými částmi kráječe, jako jsou nože a podávací mechanismy. To je důležité pro zajištění přesného a efektivního krájení potravin.

  4. Převodový poměr: Rozdílné velikosti ozubených kol mohou vytvářet různé převodové poměry, což ovlivňuje sílu a rychlost nožů kráječe. Některé potraviny vyžadují vyšší sílu krájení, zatímco jiné potřebují vyšší rychlost.

  5. Mechanická stabilita: Ozubené kolo zajišťuje mechanickou stabilitu a rovnoměrný pohyb nožů. To je klíčové pro správné a bezpečné fungování kuchyňského kráječe.

Celkově řečeno, ozubené kolo je důležitou součástí kuchyňského kráječe, která umožňuje přenos pohybu, rychlostní převod, synchronizaci pohybu a stabilitu nožů. Díky tomu kuchyňský kráječ funguje efektivně a spolehlivě při krájení různých potravin.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací