Počet položek: 0 0,- Kč

Pant dveří levý do trouby Beko Blomberg - 210441497

Levý pant dveří pro trouby.

kliknutím zvětšíte
Pant dveří levý do trouby Beko Blomberg - 210441497 Arcelik náhradní díly
original
balení
Kód:210441497
Platforma značky:Arcelik náhradní díly
Cena vč. DPH : 1 090,- Kč
bez DPH : 901,- Kč
Cena EUR vč. DPH:43,30 EUR
Cena EUR bez DPH:35,79 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521800184
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1

Beko/Blomberg: 210441497 

Panty dveří pro pečící troubu jsou klíčovými součástmi, které umožňují otevírání a zavírání dveří trouby. Tyto pohyblivé spoje mají několik funkcí:

  1. Otevírání a zavírání dveří: Panty dveří umožňují plynulé otevírání a zavírání dveří pečící trouby. To je důležité pro pohodlný přístup k potravinám umístěným uvnitř trouby a také pro bezpečné manipulování s nádobami nebo pekáči.

  2. Podpora hmotnosti dveří: Panty jsou navrženy tak, aby podržely hmotnost dveří trouby a umožnily snadné manipulování s nimi. To zabraňuje případným problémům s otevíráním nebo zavíráním dveří, které by mohly nastat, kdyby nebyly dostatečně podpírány.

  3. Zajištění správného zarovnání: Panty jsou také zodpovědné za správné zarovnání dveří. Správné zarovnání je klíčové pro to, aby dveře úplně a těsně uzavíraly, což pomáhá udržovat stabilní teplotu uvnitř pečící trouby během provozu.

  4. Odolnost vůči vysokým teplotám: Panty jsou často vyrobeny z materiálů, které jsou odolné vůči vysokým teplotám, protože se nachází v blízkosti prostoru s vyššími teplotami uvnitř trouby.

  5. Bezpečnostní mechanismy: Některé pečící trouby mají panty vybaveny bezpečnostními mechanismy, jako jsou například pružiny, které pomáhají kontrolovat plynulé otevírání a zavírání dveří, a zajistit tak bezpečnost při manipulaci s troubou.

Celkově lze říci, že panty dveří pro pečící troubu hrají klíčovou roli v jejím správném a pohodlném používání, zajišťují bezpečnost a umožňují efektivní ovládání přístupu dovnitř trouby.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací