Počet položek: 0 0,- Kč

Pant, závěs dveří do trouby BSH - 11020018

Pant, závěs dveří pro trouby.

kliknutím zvětšíte
Pant, závěs dveří do trouby BSH - 11020018 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
original
balení
Kód:BSHG11020018
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 1 108,- Kč
bez DPH : 916,- Kč
Cena EUR vč. DPH:44,03 EUR
Cena EUR bez DPH:36,39 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521792793
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH: 11020018

Panty dveří pečící trouby jsou kloubní mechanismus, který umožňuje otevírání a zavírání dveří trouby. Tyto panty jsou důležitou součástí pečící trouby, které umožňují bezpečné a pohodlné používání trouby. Zde je několik důležitých informací o pantech dveří pečící trouby:

  1. Funkce: Panty dveří trouby umožňují otevřít dveře trouby, aby bylo možné umístit a vyjmout potraviny. Také zajišťují, že dveře zůstanou pevně uzavřeny během pečení, což zabezpečuje rovnoměrnou teplotu uvnitř trouby.

  2. Konstrukce: Panty obvykle sestávají z dvou částí – jedna je připevněna na dveře trouby a druhá na těle troub. Tyto části jsou propojeny kloubem, který umožňuje plynulé otevírání a zavírání dveří.

  3. Bezpečnost: Panty by měly být navrženy tak, aby zajistily bezpečné používání trouby. To zahrnuje zajištění, že dveře zůstanou uzavřeny během pečení a neotevřou se náhodně.

  4. Údržba: Panty dveří trouby by měly být udržovány v dobrém stavu. Pokud začnou vrzat, klepat nebo nezůstávají pevně uzavřeny, mohou vyžadovat mazání nebo výměnu.

  5. Opravy a výměna: V případě poruchy pantů nebo jejich zlomení by měla být oprava nebo výměna provedena servisním technikem. Nekvalifikovaný pokus o opravu může způsobit další problémy nebo narušení bezpečnosti.

Celkově jsou panty dveří pečící trouby klíčovou součástí, která umožňuje bezpečné a pohodlné používání trouby. Je důležité udržovat je v dobrém stavu a dbát na jejich údržbu a případnou opravu, aby trouba fungovala správně a bezpečně.

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací