Počet položek: 0 0,- Kč

Řídící jednotka do chladničky Liebherr - 6114289

Řídící jednotka pro chaldničky.

Prodej tohoto zboží je umožněn jen podnikatelům a firmám s IČ.
kliknutím zvětšíte
Řídící jednotka do chladničky Liebherr - 6114289
original
balení
Kód:6114289
Platforma značky:Liebherr
Cena vč. DPH : 4 159,- Kč
bez DPH : 3 437,- Kč
Cena EUR vč. DPH:166,77 EUR
Cena EUR bez DPH:137,83 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521800412
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Výměna a refundace zboží: OMEZENÁ
Počet kusů / metrů v balení: 1

Liebherr: 6114289

 

Řídící jednotka pro chladničky je elektronický modul nebo deska, která řídí a monitoruje různé funkce chladničky. Hlavním účelem této řídící jednotky je udržovat konstantní teplotu v chladničce, zajistit bezpečné a efektivní fungování spotřebiče a poskytovat různé funkce a možnosti nastavení. Zde jsou některé z hlavních funkcí řídící jednotky pro chladničky:

 

  1. Nastavení teploty: Řídící jednotka umožňuje uživatelům nastavit požadovanou teplotu v chladničce a mrazničce. Monitoruje a reguluje chod kompresoru a dalších chladicích komponent, aby udržovala stabilní teplotu.

  2. Monitorování teploty: Řídící jednotka je vybavena senzory, které neustále měří teplotu v chladničce. Pokud dojde k výrazným odchylkám od nastavené teploty, může jednotka vyvolat varování nebo aktivovat bezpečnostní opatření.

  3. Kontrola odmrazování: Pro chladničky s mrazicími oddíly může řídící jednotka kontrolovat cykly odmrazování, což pomáhá udržovat optimální výkon a prevence tvorby námrazy.

  4. Ovládání různých režimů: Některé chladničky mají speciální režimy, jako je režim superchlazení nebo supermrazící, které může řídící jednotka aktivovat na základě uživatelských preferencí nebo aktuálních podmínek.

  5. Ovládání osvětlení: Řídící jednotka může řídit osvětlení uvnitř chladničky, včetně možnosti zapnutí nebo vypnutí světla při otevírání a zavírání dveří.

  6. Zobrazování informací a chybových kódů: Moderní chladničky mohou mít displeje nebo indikátory na řídící jednotce, které zobrazují různé informace o stavu spotřebiče a chybových kódech, což usnadňuje diagnostiku problémů.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací