Počet položek: 0 0,- Kč

Řídící modul do trouby BSH - 11029085

Řídící modul pro trouby.

Prodej tohoto zboží je umožněn jen podnikatelům a firmám s IČ.
kliknutím zvětšíte
Řídící modul do trouby BSH - 11029085 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
original
balení
Kód:BSHG11029085
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 6 376,- Kč
bez DPH : 5 269,- Kč
Cena EUR vč. DPH:253,56 EUR
Cena EUR bez DPH:209,56 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8517521574580
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Výměna a refundace zboží: OMEZENÁ
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH: 11029085

Řídící modul pro pečící trouby, často nazývaný také řídící panel, ovládací panel nebo řídící deska, je hlavní elektronickou součástí pečící trouby, která řídí různé funkce a cykly pečení. Hlavní funkce řídícího modulu zahrnují:

  1. Nastavení teploty: Řídící modul umožňuje uživatelům nastavit požadovanou teplotu pečící trouby pomocí ovládacích prvků, jako jsou tlačítka, knoflíky nebo dotykový displej. Tato funkce je klíčová pro přesné pečení různých druhů jídel, protože teplota má zásadní vliv na výslednou kvalitu a konzistenci jídla.

  2. Nastavení času: Řídící modul umožňuje také nastavení času pečení. Uživatelé mohou nastavit délku pečení podle receptu nebo svých preferencí, což umožňuje dosažení požadované úrovně pečení a křehkosti pokrmu.

  3. Ovládání pečicích programů: Moderní pečící trouby často obsahují různé pečicí programy nebo režimy, které jsou optimalizovány pro různé druhy jídel, jako je pečení, grilování, vaření na páře atd. Řídící modul umožňuje uživatelům vybrat požadovaný pečicí program nebo režim, který nejlépe vyhovuje jejich potřebám.

  4. Bezpečnostní funkce: Některé řídící moduly mohou být vybaveny bezpečnostními funkcemi, jako je dětský zámek, který zabrání nechtěnému ovládání trouby dětmi, nebo ochrana proti přehřátí, která chrání před nebezpečím požáru v případě přehřátí trouby.

Celkově lze říci, že řídící modul pro pečící trouby je centrální elektronickou jednotkou, která umožňuje uživatelům ovládat různé funkce a parametry pečení, což je klíčové pro dosažení požadovaných výsledků při pečení jídel.

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací