Počet položek: 0 0,- Kč

Sáčky z mikrovlákna do vysavače ETA - 145468101

Syntetické sáčky vysavače.

kliknutím zvětšíte
Sáčky z mikrovlákna do vysavače ETA - 145468101
balení
Kód:145468101
Platforma značky:Eta
Cena vč. DPH : 210,- Kč
bez DPH : 174,- Kč
Cena EUR vč. DPH:8,35 EUR
Cena EUR bez DPH:6,90 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8592372639275
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Snadná
Počet kusů / metrů v balení: 3

ETA: 145468101

EAN 8592372639275

Syntetické sáčky do vysavače jsou náhradními filtry, které se používají v mnoha typech vysavačů pro zachycení prachu, nečistot a alergenů, které jsou nasávány během vysávání. Tyto sáčky jsou vyrobeny z různých syntetických materiálů, které mají několik výhod oproti klasickým papírovým sáčkům. Zde je několik klíčových informací o syntetických sáčcích do vysavače:

  1. Filtrační účinnost: Syntetické sáčky jsou známé svou vysokou filtrační účinností. Díky jejich jemnému materiálu jsou schopny zachytit drobné částice prachu, pylu, roztočů, alergenů a dalších nečistot. To zlepšuje kvalitu vzduchu ve vašem domě a je zejména vhodné pro alergiky.

  2. Větší objem: Syntetické sáčky obvykle mají větší objem než papírové sáčky. To znamená, že můžete vysávat delší dobu, aniž byste museli sáček často měnit. Větší kapacita je výhodná zejména větším domácnostem nebo při vysávání velkých ploch.

  3. Větší odolnost: Syntetické sáčky jsou obvykle odolnější a odolávají prasknutí nebo protržení během vysávání. To znamená, že jsou méně náchylné k poškození při vysávání tvrdých povrchů nebo zachycení ostrých předmětů.

  4. Snadná manipulace: Výměna syntetického sáčku je obvykle snadná a hygienická. Mnoho moderních vysavačů má systém "hygienického vyhozování", který umožňuje odstranit plný sáček bez kontaktu s jeho obsahem.

  5. Cena a dostupnost: Syntetické sáčky jsou obvykle dražší než papírové sáčky, ale jejich výhody ve filtrační účinnosti a objemu mohou kompenzovat vyšší náklady. Dostupnost sáčků závisí na značce a modelu vysavače, ale obvykle jsou běžně k dostání.

Při výběru sáčků do vysavače je důležité zkontrolovat, zda jsou kompatibilní s vaším konkrétním modelem vysavače. Syntetické sáčky mohou být výhodnou volbou pro ty, kteří hledají vyšší filtrační účinnost a delší dobu vysávání mezi výměnami.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací