Počet položek: 0 0,- Kč

Sada rohového upevnění do myčky nádobí Bosch Siemens - 00622622

Sada rohového upevnění myčky nádobí.

kliknutím zvětšíte
Sada rohového upevnění do myčky nádobí Bosch Siemens - 00622622 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
balení
Kód:BSHG00622622
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 103,- Kč
bez DPH : 85,- Kč
Cena EUR vč. DPH:4,07 EUR
Cena EUR bez DPH:3,37 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791185
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 2
Délka produktu myčky nádobí (mm): 70
Šířka produktu myčky nádobí (mm): 5
Výška produktu myčky nádobí (mm): 70

BSH - Bosch / Siemens: 00622622

Boční upevňovací mechanismus myčky nádobí je důležitou součástí instalace myčky a pomáhá zajistit, že myčka bude pevně a bezpečně umístěna v kuchyňském prostoru. Toto boční upevňovací zařízení slouží k upevnění myčky k okolním kuchyňským skřínkám nebo stěnám. Zde jsou některé základní informace o bočním upevňování myčky nádobí:

  1. Účel: Boční upevňovací mechanismus myčky nádobí má několik účelů. Prvním je udržet myčku pevně na svém místě, aby nedocházelo k pohybu během provozu, což by mohlo způsobit poškození myčky nebo okolního nábytku. Druhým účelem je zabránit přenosu vibrací a hluku z myčky na okolní konstrukce.

  2. Typy upevňovacího mechanismu: Existuje několik různých typů bočního upevňovacího mechanismu pro myčky nádobí. Nejběžnějšími jsou montážní lišty, které se připevňují na boční stěny myčky a poté se přichytí ke kuchyňským skříňkám nebo stěně. Dalšími možnostmi mohou být upevňovací kotvy nebo šrouby.

  3. Instalace: Instalace bočního upevňovacího mechanismu myčky nádobí by měla být prováděna podle pokynů výrobce myčky. Je důležité zajistit, aby myčka byla vodorovně a vertikálně správně zarovnána a pevně upevněna, aby nedocházelo k žádným problémům během provozu.

  4. Bezpečnost: Správná instalace bočního upevňovacího mechanismu je klíčová pro bezpečný provoz myčky nádobí. Nevhodná instalace může vést k narušení funkčnosti myčky a dokonce i k jejímu poškození.

Pokud potřebujete nainstalovat nebo opravit boční upevňovací mechanismus myčky nádobí, je vždy nejlepší postupovat podle pokynů výrobce a případně konzultovat s odborníkem na domácí spotřebiče, pokud nejste jistí, jak postupovat. Bezpečná a správná instalace bočního upevňovacího mechanismu pomáhá zabezpečit spolehlivý a dlouhodobý provoz myčky nádobí.

BSH

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací