Počet položek: 0 0,- Kč

Sada trysek do vysavače Bosch Siemens - 12000903

Sada trysek vysavače.

kliknutím zvětšíte
Sada trysek do vysavače Bosch Siemens - 12000903 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
balení
Kód:BSHG12000903
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 248,- Kč
bez DPH : 205,- Kč
Cena EUR vč. DPH:9,86 EUR
Cena EUR bez DPH:8,15 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791871
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Snadná
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH - Bosch / Siemens: 12000903

Trysky vysavače jsou důležitými součástmi tohoto spotřebiče a hrají klíčovou roli při úklidu podlah a povrchů. Existuje několik různých typů trysek vysavače, každá určená pro specifický účel. Zde je přehled některých běžných typů trysek vysavače:

  1. Kartáčová tryska: Kartáčová tryska má měkké nebo tvrdé štětiny, které pomáhají uvolňovat a odstraňovat nečistoty a prach z povrchu. Tato tryska je ideální pro čištění koberců, kobercových ploch a textilních povrchů.

  2. Trubicová tryska: Trubicová tryska má úzký a dlouhý tvar, což umožňuje dosáhnout do těžce dostupných míst, jako jsou rohy, spáry nebo za nábytkem. Tuto trysku lze použít na tvrdé povrchy, jako jsou dřevěné podlahy nebo dlaždice.

  3. Turbotryska: Turbotryska je vybavena rotačním kartáčem nebo turbínou, která pomáhá uvolňovat a odstraňovat nečistoty a prach z povrchu. Je účinná na koberce a koberce.

  4. Funkce regulace výkonu: Některé vysavače mají trysky s funkcí regulace výkonu, což umožňuje uživatelům přizpůsobit sací sílu a výkon trysky podle typu povrchu, který čistí.

  5. Tlaková tryska: Tlaková tryska vytváří silný vzduchový proud, který pomáhá uvolňovat hluboce zasazený prach a nečistoty z koberců a kobercových ploch.

  6. Kombinovaná tryska: Kombinovaná tryska je multifunkční a může mít různé nastavení, včetně kartáčového režimu pro koberce a režimu pro tvrdé podlahy.

  7. Speciální trysky: Některé vysavače mají speciální trysky pro specifické účely, například trysku pro čištění nábytku, trysku pro alergiky s HEPA filtrem nebo trysku pro čištění oken.

Vybrání správné trysky pro vaši vysavač závisí na povrchu, který chcete čistit, a na vašich individuálních potřebách. Trysky vysavače jsou obvykle snadno vyměnitelné a můžete je použít podle potřeby při úklidu různých místností a povrchů.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací