Počet položek: 0 0,- Kč

Silikonový sprej Spanjaard - 53750403

kódy: 53750403, spray SILICONE - 400ml Spanjaard

kliknutím zvětšíte
Silikonový sprej Spanjaard - 53750403 AfterMarket
balení
Kód:SPR01-53750403
Platforma značky:AfterMarket
Cena vč. DPH : 222,- Kč
bez DPH : 184,- Kč
Cena EUR vč. DPH:8,88 EUR
Cena EUR bez DPH:7,34 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521586187
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Konektivita: Jak správně ihned vyhledat náhradní díl nebo příslušenství

Silikon ve spreji. Vysoce účinná a vysoce koncentrovaná tekutina v aerosolové podobě. Univerzální mazadlo a separátor.

Ochrana pouzder z kůže a plastu: Díky rovnoměrné aplikaci a svým výjimečným konzervačním vlastnostem perfektně chrání kůži, plasty, gumu, dřevo a kov. Obnovuje jejich vzhled a udržuje je v ideálně lubrikované formě. Ideální je také jako mazadlo na kovové části. 

Tváření plastu a gumy: Lze použít všude, kde se zpracovávají plasty a guma ať již lisováním nebo vstřikováním. Je také účinný pro razící stroje. Nejen, že zajistí dobré odstranění a uvolnění z formy, ale umožní i lepší konečné zpracování výrobku. Silicone Spray je účinným prostředkem podporující odlepování. 

Potiskovací stroje: V tiskařské dílně má Silicone Spray mnohostranné použití. Odstraňuje obtahování barev na obtiscích, eliminuje statickou adhezi a tvorbu šmouh. Pravidelné použití na rovnoběžné nůžky (gilotinové nůžky) prodlužuje trvanlivost břitu.

Manipulace s potravinami: Silicone Spray chrání dopravníky a násypné žlaby před mazadlem a lepkavostí a redukuje tření. Je absolutně bezpečný, netoxický, je bez zápachu a barvy. Lze použít pro čištění a údržbu pečících trub.

Stavební průmysl: Silicone Spray je nejúčinnější prostředek podporující odlepování bednění. Ošetřuje povrchy skla a lícovky a chrání je před přilnavostí laku a sádry.

Svařování a slévání kovů: Usnadňuje provoz formovacího stroje na jádra, stroje na skořepinové formování, nahřívací komory a zařízení na svařování v ochranné atmosféře oxidu uhličitého. Ve slévárenství šetří čas a obsah uhlíku. Výborný jako separátor pro svařování. Usnadňuje odstranění kovových nedopalků.

Automobilový průmysl: Je absolutně bezpečný a netoxický. Je bez zápachu a barvy. Používá se proti zamrzávaní zámku a gumových těsnění dveří. Obnovuje vzhled plastů na vozidlech, kočárcích, kolech atd.

Manipulace a skladování: Hořlavina. Nádoba je pod tlakem. Chraňte před slunečním zářením a nevystavujte teplotám vyšším než 50°C. Po použití nádobu neprorážejte ani nevhazujte do ohně. Výrobek používejte v dobře větrané místnosti. Výrobek uchovejte mimo dosah dětí.

Balení obsahuje 400ml aerosolu

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací