Počet položek: 0 0,- Kč

Snímač hladiny vody do kávovaru Bosch Siemens - 00613862

Snímač hladiny vody kávovaru.

kliknutím zvětšíte
Snímač hladiny vody do kávovaru Bosch Siemens - 00613862 BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
balení
Kód:BSHG00613862
Platforma značky:BSH - Bosch / Siemens náhradní díly
Cena vč. DPH : 720,- Kč
bez DPH : 595,- Kč
Cena EUR vč. DPH:28,63 EUR
Cena EUR bez DPH:23,66 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791710
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Výměna a refundace zboží: OMEZENÁ
Počet kusů / metrů v balení: 1

BSH - Bosch / Siemens: 00613862

Snímač hladiny vody v kávovaru je elektronické zařízení nebo senzor, který má za úkol monitorovat a signalizovat úroveň vody v nádržce kávovaru. Tento snímač je důležitou součástí, která umožňuje kávovaru "vědět", kdy má dostatek vody pro přípravu kávy, a varovat uživatele, když je potřeba doplnit vodu.

Zde jsou některé klíčové informace o snímači hladiny vody v kávovaru:

  1. Princip fungování: Snímač hladiny vody může pracovat na různých principech. Nejběžnějšími jsou elektrické kontakty, ultrazvukové senzory a optické senzory. Každý z těchto snímačů má své vlastní výhody a nevýhody.

  2. Signalizace: Když hladina vody v nádržce klesne pod určitou úroveň, snímač hladiny vody většinou aktivuje varovný signál. To může být zvukový signál, světelná indikace nebo zpráva na displeji kávovaru.

  3. Bezpečnostní funkce: Některé kávovary mohou mít snímače hladiny vody také pro bezpečnostní účely. Například, pokud je hladina vody příliš nízká, kávovar může být programován tak, aby se vypnul a zabránil tak možnému poškození.

  4. Automatické vypnutí: Některé pokročilé kávovary mohou mít funkci automatického vypnutí, která je aktivována, když snímač hladiny vody zjistí, že voda došla. Tato funkce má za úkol ušetřit energii a zamezit nepříjemným incidentům.

  5. Údržba: Je důležité udržovat snímač hladiny vody v čistotě, aby byl zachován jeho správný provoz. Znečištění nebo usazeniny na senzoru mohou vést k chybným signálům.

Snímač hladiny vody je důležitou součástí kávovaru, která umožňuje přesně měřit a monitorovat množství vody v nádržce a zajistit tak správnou přípravu kávy. Uživatelé by měli dbát na čistotu a správnou funkci tohoto snímače, aby se zabránilo problémům s přípravou kávy a zajišťovala optimální kvalita nápoje.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací