Počet položek: 0 0,- Kč

Spodní police dveří do chladničky Candy Hoover - 49126129

Spodní police dveří chladničky.

kliknutím zvětšíte
Spodní police dveří do chladničky Candy Hoover - 49126129 Candy / Hoover náhradní díly
balení
Kód:PDC184-49126129
Platforma značky:Candy / Hoover náhradní díly
Cena vč. DPH : 462,- Kč
bez DPH : 382,- Kč
Cena EUR vč. DPH:18,36 EUR
Cena EUR bez DPH:15,18 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791581
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Snadná
Počet kusů / metrů v balení: 1
Šířka produktu ledničky (mm): 500
Výška produktu ledničky (mm): 130
Hloubka produktu ledničky (mm): 105

Candy / Hoover: 49126129 43009015

Police na láhve do dveří chladničky jsou speciální regály nebo police umístěné ve vnitřním panelu dveří chladničky, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly praktický a organizovaný prostor pro uchovávání různých typů lahviček, nápojů a občerstvovacích produktů, které by mohly být v chladničce uloženy ve stoje.

Zde jsou některé klíčové vlastnosti a funkce polic na láhve do dveří chladničky:

  1. Design na míru: Police na láhve jsou obvykle navrženy tak, aby byly dostatečně vysoké a pevné, aby udržely láhve ve vzpřímené poloze, což je obvyklý způsob uchovávání nápojů.

  2. Výškové nastavení: Některé regály mají možnost nastavení výšky nebo posunu, což umožňuje uživatelům přizpůsobit prostor podle výšky láhví a nápojů.

  3. Bezpečné uložení: Police obvykle mají ohraničení nebo lištu na konci, která zabraňuje tomu, aby láhve sklouzly nebo spadly, když jsou dveře chladničky otevřené.

  4. Více úrovní: Některé dveře chladniček mají více úrovní polic na láhve, což umožňuje uživatelům uchovávat různé druhy nápojů a lahviček ve vzpřímené poloze.

  5. Jednoduchý přístup: Položky uložené na policích na láhve ve dveřích chladničky jsou snadno dostupné a viditelné, což usnadňuje rychlý přístup k oblíbeným nápojům a dalším produktům.

  6. Udržení organizace: Police na láhve pomáhají udržet obsah dveří chladničky organizovaný a zabránit tomu, aby se lahve a nápoje míchaly s jinými potravinami.

  7. Snadná údržba: Tyto police obvykle lze snadno vyjmout a umýt, což usnadňuje čištění chladničky a udržení hygienického prostředí.

  8. Využití prostoru: Využívání polic na láhve do dveří chladničky pomáhá využít volný prostor ve dveřích, což je často místo, které by jinak zůstalo nevyužito.

Při výběru chladničky můžete zohlednit, kolik a jaké typy nápojů nebo lahviček běžně ukládáte, a zkontrolovat, zda chladnička nabízí dostatek polic na láhve do dveří, které vyhovují vašim potřebám. To vám pomůže udržet chladničku organizovanou a efektivně využít prostor.

 

CANDY/HOOVER

Candy/Hoover

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací