Počet položek: 0 0,- Kč

Spodní police dveří do chladničky Gorenje Mora - 662140

Spodní police dveří pro chladničky.

kliknutím zvětšíte
Spodní police dveří do chladničky Gorenje Mora - 662140 Gorenje / Mora náhradní díly
balení
Kód:662140
Platforma značky:Gorenje / Mora náhradní díly
Cena vč. DPH : 509,- Kč
bez DPH : 421,- Kč
Cena EUR vč. DPH:20,35 EUR
Cena EUR bez DPH:16,82 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO

Gorenje/Mora: 662140

Police dveří pro chladničky jsou umístěny na vnitřní straně dveří a slouží k ukládání různých potravin a nápojů. Tyto police mají několik funkcí a umožňují uživatelům lépe organizovat a přístupně uložit potraviny. Několik hlavních účelů poliček dveří zahrnuje:

  1. Uložení nápojů: Police dveří jsou často navrženy tak, aby byly dostatečně vysoké a pevné, což umožňuje bezpečné uložení lahví a dózovaných nápojů. Uživatelé tak mohou snadno dosáhnout na své oblíbené nápoje bez toho, aby museli otevírat hlavní oddíly chladničky.

  2. Uložení menších potravin: Police mohou být vhodné pro uložení menších obalů, jako jsou máslo, margarín, dresinky, omáčky a dalších malých potravin. To usnadňuje organizaci a udržuje tyto položky odděleny od hlavní části chladničky.

  3. Uchování menších lahviček a dóz: Police dveří mohou být navrženy tak, aby držely menší lahvičky, jako jsou například kořenky nebo bylinkové omáčky. Tím se zabrání tomu, aby tyto položky zabíraly prostor na hlavních policích.

  4. Snadný přístup k často používaným položkám: Položky uložené na policích dveří jsou obvykle snadno dosažitelné, což zjednodušuje manipulaci s často používanými potravinami a nápoji.

  5. Optimalizace vnitřního prostoru: Používání polic dveří může pomoci optimalizovat vnitřní prostor chladničky tím, že uvolní místo na hlavních policích pro větší nádoby a další potraviny.

Gorenje/Mora

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací