Počet položek: 0 0,- Kč

Tepelná pojistka do varné desky Gorenje Mora - 305006

Tepelná pojistka varné desky.

kliknutím zvětšíte
Tepelná pojistka do varné desky Gorenje Mora - 305006 Gorenje / Mora náhradní díly
balení
Kód:305006
Platforma značky:Gorenje / Mora náhradní díly
Cena vč. DPH : 694,- Kč
bez DPH : 574,- Kč
Cena EUR vč. DPH:27,60 EUR
Cena EUR bez DPH:22,81 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 3838942692246
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Výměna a refundace zboží: OMEZENÁ
Počet kusů / metrů v balení: 1

Gorenje / Mora: 305006

EAN 3838942692246 

Tepelná pojistka varné desky je bezpečnostní zařízení, které je součástí varné desky nebo varného panelu a slouží k ochraně před přehřátím a nebezpečím požáru nebo poškození elektrického zařízení. Tepelná pojistka je navržena tak, aby automaticky přerušila elektrický obvod, pokud se varná deska přehřeje, což může být způsobeno různými faktory, jako jsou přetížení, zkraty nebo nebezpečné podmínky.

Zde jsou některé klíčové informace o tepelné pojistce varné desky:

  1. Funkce: Tepelná pojistka varné desky je navržena tak, aby sledovala teplotu varného panelu nebo varné desky. Pokud se teplota zvýší nad bezpečnou úroveň, tepelná pojistka automaticky přeruší elektrický obvod a odpojí napájení. To zabraňuje přehřátí a potenciálnímu požáru.

  2. Vlastnosti: Tepelná pojistka má určité vlastnosti, které ji umožňují reagovat na přehřátí. Například může obsahovat teplotní senzor, který měří teplotu varné desky, a spínač, který přeruší elektrický obvod při dosažení určité teploty.

  3. Resetování: Po aktivaci tepelné pojistky je obvykle nutné ji resetovat. To lze provést ručně po ochlazení varné desky. Resetování umožňuje obnovení elektrického napájení a opětovné použití varné desky.

  4. Bezpečnost: Tepelné pojistky jsou důležitým prvkem pro ochranu před nebezpečím požáru nebo elektrickými haváriemi. Pomáhají chránit domácnost a uživatele před riziky spojenými s varnou deskou.

  5. Typy: Existují různé typy tepelných pojistek, včetně těch, které jsou zabudovány přímo do varné desky, a těch, které jsou umístěny v elektrickém rozvaděči nebo v jiné části elektrického okruhu.

Tepelná pojistka varné desky je důležitým bezpečnostním prvkem, který pomáhá chránit domácnost před elektrickými riziky spojenými s používáním varné desky. Pokud dojde k aktivaci tepelné pojistky, je důležité najít příčinu přehřátí a odstranit ji, než bude tepelná pojistka resetována a varná deska bude opět použitelná.

 

GORENJE/MORA

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací