Počet položek: 0 0,- Kč

Termostat 7-77°C do ohřívače vody Tatramat - 324280

Termostat 7-77°C, hřídelka 22mm pro ohřívače vody.

kliknutím zvětšíte
Termostat 7-77°C do ohřívače vody Tatramat - 324280
balení
Kód:324280
Platforma značky:Tatramat
Cena vč. DPH : 321,- Kč
bez DPH : 266,- Kč
Cena EUR vč. DPH:12,78 EUR
Cena EUR bez DPH:10,57 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8592372543329
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: AfterMarket
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Výměna a refundace zboží: OMEZENÁ
Počet kusů / metrů v balení: 1

Tatramat: 324280

EAN 8592372543329

Kapilární termostat ohřívače vody je zařízení používané k regulaci teploty v ohřívači vody. Tento termostat obsahuje kapilární trubici, která obsahuje termosensitivní kapalinu. Když se teplota vody v ohřívači zvyšuje nebo klesá, kapilární trubice reaguje na tuto změnu teploty a řídí provoz ohřívače vody tak, aby udržoval požadovanou teplotu.

Zde jsou klíčové informace o kapilárním termostatu ohřívače vody:

  1. Funkce: Kapilární termostat ohřívače vody umožňuje uživatelům nastavit požadovanou teplotu vody v ohřívači. Jakmile je dosaženo této teploty, termostat vypne ohřívač vody. Pokud teplota klesne pod požadovanou úroveň, termostat opět aktivuje ohřívač, aby znovu zahřál vodu.

  2. Kapilární trubice: Kapilární termostat má kapilární trubici, která obsahuje kapalinu citlivou na teplotu. Když se teplota mění, kapalina se rozpíná nebo smršťuje, což ovlivňuje provoz termostatu.

  3. Nastavení teploty: Uživatelé mohou nastavit požadovanou teplotu vody na termostatu. To umožňuje přizpůsobit teplotu vody podle konkrétních potřeb a preference.

  4. Bezpečnost: Kapilární termostaty ohřívače vody jsou důležitým bezpečnostním prvkem, který pomáhá zabránit přehřátí vody a potenciálnímu poškození ohřívače nebo riziku požáru.

  5. Údržba: Termostaty obvykle nevyžadují pravidelnou údržbu. Pokud se však zdá, že termostat nefunguje správně a neudržuje požadovanou teplotu, může být nutné provést opravu nebo výměnu.

  6. Kontrola a oprava: Pokud máte podezření, že kapilární termostat ohřívače vody nefunguje správně, měli byste kontaktovat odborného technika nebo servisního pracovníka, aby provedl kontrolu a v případě potřeby opravu. Oprava termostatu by měla být prováděna odborníkem, protože nesprávná funkce termostatu může vést k nebezpečnému přehřátí vody nebo k poruše ohřívače vody.

Kapilární termostat ohřívače vody je klíčovým prvkem, který umožňuje uživatelům udržovat požadovanou teplotu vody pro různé účely, včetně vaření, mytí nádobí a sprchování. Je důležité zajistit, aby byl termostat v dobrém stavu a funkční pro bezpečné a efektivní využití ohřívače vody.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací