Počet položek: 0 0,- Kč

Termostat do chladničky Gorenje Mora - 259095

Termostat chladničky.

kliknutím zvětšíte
Termostat do chladničky Gorenje Mora - 259095 Gorenje / Mora náhradní díly
balení
Kód:TC147-259095
Platforma značky:Gorenje / Mora náhradní díly
Cena vč. DPH : 404,- Kč
bez DPH : 334,- Kč
Cena EUR vč. DPH:16,06 EUR
Cena EUR bez DPH:13,27 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 3838942596216
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Složitá
Výměna a refundace zboží: OMEZENÁ
Počet kusů / metrů v balení: 1

Gorenje / Mora: 259095

EAN 3838942596216

Termostat chladničky je elektronické nebo mechanické zařízení, které reguluje teplotu uvnitř chladničky. Jeho hlavnou funkcí je udržovat předem nastavenou teplotu, což umožňuje uchovávat potraviny na bezpečné a vhodné teplotě pro dlouhou dobu. Zde je několik klíčových informací o termostatu chladničky:

  1. Nastavení teploty: Termostat umožňuje uživatelům nastavit požadovanou teplotu v chladničce. Tato teplota se obvykle vyjadřuje v stupních Celsius nebo Fahrenheit.

  2. Senzory teploty: V chladničce jsou umístěny senzory teploty, které neustále měří aktuální teplotu uvnitř. Tyto senzory komunikují s termostatem a pomáhají mu udržovat konstantní teplotu.

  3. Cykly chlazení: Termostat spíná a vypíná chladicí systém (kompresor nebo ventilátor) na základě aktuální teploty. Pokud je teplota v chladničce vyšší než nastavená hodnota, termostat aktivuje chladicí zařízení, aby snížil teplotu. Jakmile je dosaženo požadované teploty, termostat vypne chladicí systém.

  4. Kalibrace: Některé termostaty umožňují kalibraci, což znamená, že můžete upravit jejich citlivost nebo přesnost. To může být užitečné, pokud se ukáže, že teplota v chladničce není správně nastavena.

  5. Bezpečnost potravin: Správná teplota v chladničce je nezbytná pro bezpečné uchovávání potravin. Obvykle se doporučuje udržovat teplotu kolem 4 stupňů Celsia (40 stupňů Fahrenheita), což pomáhá zabránit růstu mikrobů a prodlužuje dobu trvanlivosti potravin.

  6. Údržba: Pravidelná údržba termostatu je důležitá pro udržení jeho funkčnosti. To zahrnuje čištění senzorů teploty a kontrolu, zda termostat stále správně udržuje požadovanou teplotu.

Pokud máte podezření, že termostat vaší chladničky nefunguje správně (například pokud potraviny nejsou dostatečně chlazené nebo jsou zamrzlé), měli byste zvážit kontrolu a případnou výměnu tohoto důležitého komponentu chladničky.

 

Gorenje/Mora

GORENJE/MORA

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací