Počet položek: 0 0,- Kč

Unašeč, osička do kuchyňského robota Gorenje Mora - 405475

Unašeč kuchyňského robota.

kliknutím zvětšíte
Unašeč, osička do kuchyňského robota Gorenje Mora - 405475 Gorenje / Mora náhradní díly
Unašeč, osička do kuchyňského robota Gorenje Mora - 405475 Gorenje / Mora náhradní dílyUnašeč, osička do kuchyňského robota Gorenje Mora - 405475 Gorenje / Mora náhradní díly
balení
Kód:405475
Platforma značky:Gorenje / Mora náhradní díly
Cena vč. DPH : 40,- Kč
bez DPH : 33,- Kč
Cena EUR vč. DPH:1,59 EUR
Cena EUR bez DPH:1,31 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 3838942848520
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Snadná
Počet kusů / metrů v balení: 1

Gorenje / Mora: 405475

EAN 3838942848520

Osička kuchyňského robota je základní mechanickou součástí tohoto spotřebiče. Osička je obvykle vyrobena z kovu nebo plastu a slouží k tomu, aby mohl kuchyňský robot provádět různé operace, jako je míchání, mixování, krájení, hnětení a další úkoly při přípravě jídel. Zde je několik důležitých informací o osičce kuchyňského robota:

  1. Konstrukce: Osička kuchyňského robota se obvykle skládá z jednoho nebo více spojených prvků, které se nazývají hřídele. Na koncích osičky jsou umístěny různé nástavce nebo nože, které umožňují provádět různé úkoly.

  2. Výměna nástavků: Kuchyňské roboty obvykle umožňují snadnou výměnu nástavků na osičce podle potřeby. To znamená, že můžete mít různé typy nástavků pro mixování, krájení, šlehání a další úkoly.

  3. Pohon: Osička kuchyňského robota je poháněna motorem umístěným v těle robotu. Tento motor dodává energii osičce, aby mohla provádět různé funkce.

  4. Údržba: Osičku a nástavky kuchyňského robota je třeba pravidelně čistit a udržovat v dobrém stavu. To pomáhá zajistit, že robot bude správně fungovat a že potraviny budou připravovány hygienicky.

Je důležité dbát na bezpečnost při manipulaci s osičkou kuchyňského robota. Před výměnou nástavku nebo čištěním robotu vždy odpojte robot od elektrického proudu a postupujte podle návodů od výrobce. Osička může být ostrá, takže buďte opatrní, abyste se nezranili při manipulaci s ní.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací