Počet položek: 0 0,- Kč

Vnitřní hadice do pračky Amica - 8026779

Vypouštěcí hadička od filtru pračky.

kliknutím zvětšíte
Vnitřní hadice do pračky Amica - 8026779
balení
Kód:8026779
Platforma značky:Amica
Cena vč. DPH : 252,- Kč
bez DPH : 208,- Kč
Cena EUR vč. DPH:10,01 EUR
Cena EUR bez DPH:8,28 EUR
DPH:21 %
Dostupnost:LZE OBJEDNAT U DODAVATELE
Obvykle odeslání za 1-2 týdny.
Sklad:0 balení
EAN: 8757521791703
Stav zboží: Nové zboží v původním obalu
Původ produktu: Originál
Dárek k nákupu: ANO
Garance nejvýhodnějšího nákupu: ANO
Náročnost / odbornost práce: Střední
Počet kusů / metrů v balení: 1

Amica: 8026779

Vypouštěcí hadička od filtru pračky je součástí pračky, která slouží k odvodu vody z filtru nebo pumpy. Tato hadička je často flexibilní a umožňuje odvádět vodu z filtru nebo pumpy na vhodné místo, obvykle do kanalizace nebo do odpadní nádoby.

Zde je několik klíčových informací o vypouštěcí hadičce od filtru pračky:

  1. Filtr nebo pumpa: Většina praček má filtr a pumpu, která slouží k odstranění nečistot a cizích předmětů z vody během mycího cyklu. Vypouštěcí hadička je připojena k této filtraci nebo pumpě.

  2. Odvod vody: Během mycího cyklu se voda nasává do pračky a při oplachování a odstřeďování je následně vypouštěna. Vypouštěcí hadička umožňuje odvést vodu, která prošla filtrem nebo pumpou, mimo pračku.

  3. Konektor: Vypouštěcí hadička má na jednom konci konektor, který se připojuje k filtru nebo pumpě. Na druhém konci může být otevřený, což umožňuje vodě volně odtékat, nebo může být připojen k hadici nebo trubce, která vede vodu do odpadního potrubí nebo nádoby.

  4. Údržba: Je důležité udržovat vypouštěcí hadičku v dobrém stavu a pravidelně ji čistit. Může se stát, že se v ní zachytí zbytky prádla nebo nečistoty, což může ovlivnit průtok vody.

  5. Bezpečnostní pojistky: U některých praček mohou být vypouštěcí hadičky vybaveny bezpečnostními pojistkami nebo uzávěry, které brání úniku vody. Tyto pojistky je důležité správně připojit a uzavřít, aby se zabránilo problémům s vodou.

Vypouštěcí hadička od filtru pračky je důležitou součástí pračky, která umožňuje správný odvod vody po dokončení mycího cyklu. Při provádění údržby pračky je důležité zkontrolovat a čistit tuto hadičku, abyste zajistili její správnou funkci a zabránili případným problémům s odvodem vody.

 
KUP a OPRAV.cz na Firmy.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Vložte dotaz a odpovíme co nejrychleji mailem

Jméno
Email ( @ )
Váš příspěvek
Opište prosím kód
antispam
     Více informací